Gastles

Wij vinden het belangrijk om met kinderen en jongeren in gesprek te gaan over thema’s als criminaliteit, zorg voor gevangenen, recidive, eigen verantwoordelijkheid en keuzes van vrienden. Daarom verzorgen wij gastlessen op basisscholen, in het voortgezet onderwijs en middelbare scholen.

Onze voorlichters hebben vaak jarenlange ervaring als bezoekvrijwilliger en spreken dus vanuit de praktijk. Ook hebben wij een film die vertoond kan worden. Onze presentatie is interactief zodat leerlingen hun mening leren vormen en geven tijdens de gastles. Gezien de grote belangstelling voor gastlessen over ons werk vragen wij u tijdig (minimaal 3 maanden van te voren) een gastles aan te vragen om teleurstelling te voorkomen.

Geen fysieke presentaties door corona
Gezien de situatie rond het coronavirus geven we tot en met september 2021 helaas geen fysieke presentaties meer. Wel kunnen onze pr-vrijwilligers een online gastles geven. We hopen dat na de zomer fysieke presentaties weer mogelijk worden. Wil je een online gastles aanvragen of een fysieke presentatie voor een datum in 2021? Wij verzorgen die graag!

Een gastles kan aangevraagd worden via het onderstaande formulier:

Vul hieronder uw gegevens in:

Vul hieronder de gegevens rondom de presentatie in:

Vul hieronder het adres van de locatie in:

Samen werken aan herstel. Daarom kun je altijd je vragen stellen.