Collecte

Collectevideo voor kerken

Voor kerken hebben we een collectevideo gemaakt, die vertoond kan worden tijdens (digitale) kerkdiensten.

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.


Download video
De video is eveneens te downloaden als een .mov bestand. Er zijn twee versies: een korte versie, en een versie waarbij de QR code aan het eind een paar minuten lang in beeld blijft.

Download korte versie

Download lange versie

Contactpersoon gemeenten

Vanuit Gevangenenzorg Nederland is Marianne Bruning, Relatiemanager Kerken, het aanspreekpunt voor kerken. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact met haar opnemen via: 079-331 05 68 of per e-mail: m.bruning@gevangenenzorg.nl.

Rekeningnummer

Het IBAN nummer is: NL61 ING B000 6391416
Gevangenenzorg Nederland is door de Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling aangemerkt. Daarnaast is onze organisatie erkend door toezichthouder CBF. Lees meer over wat dit betekent.

Collecte

Wilt u als kerkelijke gemeente een collecte houden voor het werk van Gevangenenzorg Nederland? Dat stellen wij bijzonder op prijs. Steun en betrokkenheid vanuit kerken zijn onmisbaar voor onze organisatie. Breng de collecte bij uw gemeenteleden onder de aandacht met behulp van de daarvoor ontwikkelde materialen, zoals een collecteafkondiging in het kerkblad, een PowerPointpresentatie of het uitdelen van de nieuwsbrief.

Kerkblad

Plaats een collecteafkondiging in het kerkblad of op de website van uw kerkelijke gemeente. Hieronder kunt u diverse artikelen downloaden. Het staat u vrij om de artikelen aan te passen naar de plaatselijke situatie. U kunt het toespitsen op de plaatselijke situatie door cijfers op te nemen van het aantal gevangenen dat in uw (burgerlijke) gemeente is vrijgekomen. Onder het reactieformulier vindt u de download Cijfers Justitie 2015.

PowerPointpresentatie

Wilt u de collecte via de beamer ondersteunen met een PowerPointpresentatie? Maak dan gebruik van onze PowerPointpresentatie. Het staat u vrij om de presentatie aan te passen of in te korten. Onder het reactieformulier vindt u handige downloads om direct te gebruiken!

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief in uw kerkelijke gemeente uitdelen, verspreiden via de postvakjes of een aantal exemplaren op de informatietafel neerleggen? Vul dan de onderstaande bestellijst in om nieuwsbrieven te bestellen. U krijgt het pakket gratis toegestuurd. U kunt natuurlijk ook de nieuwsbrief op de site van uw kerkelijke gemeente plaatsen.

Samen werken aan herstel. Daarom kun je altijd je vragen stellen.