Structureel doneren

Met uw structurele gift maakt u het mede mogelijk dat gevangenen en hun familieleden worden bezocht. Dankzij hun vrijwilliger staan ze er niet alleen voor! Namens honderden gevangenen en hun familieleden: bedankt voor uw gift!

Wilt u het werk van Gevangenenzorg Nederland structureel ondersteunen? Vul dan onderstaand machtigingsformulier in. Vanaf € 15,- per jaar ontvangt u een prachtig boek als welkomstgeschenk cadeau. U kunt kiezen uit deze twee mooie titels: 

De keuzes die je maakt - Rivelino Rigters
In de keuzes die je maakt vertelt Rivelino eerlijk zijn verhaal: over de dood van zijn vader, slechte rolmodellen, foute keuzes, inbraken, drugs en arrestaties. Maar hij laat ook zijn zoektocht naar een beter leven zien: hoe hij ervoor koos om zijn verkeerde lifestyle te doorbreken, hoe hij van zijn fouten leerde en langzaamaan een positief bestaan heeft opgebouwd, waarin God, muziek en jongeren centraal staan. 

Cover Gedenkt de gevangenen

Gedenkt de gevangenen - H. Bor
Mensen willen dat er gerechtigheid geschiedt. Meestal staan de veroordeelden ver van ons af; we kennen ze niet. Laat ze maar lang boeten, is vaak ons oordeel over hen. Maar als opeens iemand in onze familie een overtreding heeft begaan? 

Wilt u rechtstreeks een gift overmaken, dan kan dat uiteraard ook. Het IBAN-nummer van Gevangenenzorg is:
NL61 ING B000 6391416. Hartelijk dank voor uw bijdrage!


Samen werken aan herstel. Daarom kun je altijd je vragen stellen.

NIEUWSBRIEF

Mis de ingrijpende verhalen van gevangen en hun familieleden niet.
Inschrijven voor de nieuwsbrief