Structureel doneren

Met uw structurele gift maakt u het mede mogelijk dat gevangenen en hun familieleden worden bezocht. Dankzij hun vrijwilliger staan ze er niet alleen voor! Namens honderden gevangenen en hun familieleden: bedankt voor uw gift!

Wilt u het werk van Gevangenenzorg Nederland structureel ondersteunen? Vul dan onderstaand machtigingsformulier in. Vanaf € 15,- per jaar ontvangt u een prachtig boek als welkomstgeschenk cadeau. U kunt kiezen uit deze twee mooie titels: 

Stem van duisternis stem van licht

Stem van duisternis stem van licht – Wilfred Kols

In ‘Stem van duisternis stem van licht’ vertelt Wilfred Kols zijn bijzondere levensverhaal. Wilfred is geen onbekende voor Gevangenenzorg. Hij vertelt regelmatig tijdens trainingen voor nieuwe vrijwilligers over zijn verleden, zijn periode in de gevangenis en de bijzondere manier waarop God hem opzocht. Na vijftien jaar drugsgebruik en criminele delicten werd Wilfred in 2003 gearresteerd. In de isoleercel komt met de afkickverschijnselen ook de bezinning. In het donkerste uur van die nacht wordt er op het luik van de isoleercel geklopt. Een bewaker vraagt of hij misschien iets wil lezen…

 

Cover Gedenkt de gevangenen

Gedenkt de gevangenen - H. Bor
Mensen willen dat er gerechtigheid geschiedt. Meestal staan de veroordeelden ver van ons af; we kennen ze niet. Laat ze maar lang boeten, is vaak ons oordeel over hen. Maar als opeens iemand in onze familie een overtreding heeft begaan? 

 

Wilt u rechtstreeks een gift overmaken, dan kan dat uiteraard ook. Het IBAN-nummer van Gevangenenzorg is:  NL61 ING B000 6391416. Hartelijk dank voor uw bijdrage!


Samen werken aan herstel. Daarom kun je altijd je vragen stellen.

NIEUWSBRIEF

Mis de ingrijpende verhalen van gevangen en hun familieleden niet.
Inschrijven voor de nieuwsbrief