Presentatie aanvragen

Veel christenen zijn onbekend met het leven achter de gevangenismuren. Betrokkenheid bij de zorg voor gevangenen en hun familieleden begint bij informatie. Daarom verzorgt Gevangenenzorg Nederland presentaties waarin informatie wordt gegeven over het werk van de organisatie en over het leven in de gevangenis.

 

Interactieve presentatie

Onze pr-vrijwilligers verzorgen graag een boeiende en interactieve presentatie op locatie. Zij doen dit bijvoorbeeld op een jeugdavond, tijdens catechisatie, een gemeenteavond, een mannen- of vrouwenvereniging of tijdens een diaconievergadering. De pr-vrijwilligers hebben veel ervaring met het bezoeken van gevangenen en hun familieleden. Zij spreken dus vanuit hun praktijkervaring. Een pr-vrijwilliger ontvangt geen sprekersvergoeding. Voor de kilometervergoeding van de pr-vrijwilliger wordt €0,28 per gereden kilometer gevraagd.

 

Geen fysieke presentaties door corona

Gezien  de situatie rond het coronavirus  geven we tot eind december 2020 helaas geen fysieke presentaties meer. Wel kunnen onze pr-vrijwilligers een online presentatie geven. Wil je een  online presentatie aanvragen of een fysieke presentatie voor een datum in 2021? Wij verzorgen die graag!  

Vul hiervoor het onderstaande digitale aanvraagformulier in:

 

Vul hieronder uw gegevens in:

Vul hieronder de gegevens rondom de presentatie in:

Vul hieronder het adres van de locatie in:

Samen werken aan herstel. Daarom kun je altijd je vragen stellen.