Vrijwilliger pr & voorlichting

 

Gevangenenzorg Nederland wil graag zoveel mogelijk mensen bekendmaken met het werk dat in de gevangenissen, tbs-klinieken en onder familie van gevangenen wordt gedaan. Daarom geven vrijwilligers  door het hele land presentaties voor kerken, jeugdverenigingen, commissies, scholen, etc. Ben je enthousiast over het werk van Gevangenenzorg Nederland en sta je graag voor de groep? Dan is het pr-werk mogelijk iets voor jou.

 

Vrijwilliger pr en voorlichting

Het is belangrijk dat je als pr-vrijwilliger ook actief bent als bezoekvrijwilliger; je kunt dan vanuit je eigen ervaringen vertellen.  Wil je pr-werk voor ons gaan doen? Meld je dan eerst aan als bezoekvrijwilliger.  Na enige tijd kun je worden ingezet voor presentaties in jouw regio. Je  bent ongeveer één avond per drie tot vijf weken op pad om een presentatie te verzorgen.

 

Standbemanning

Gevangenenzorg Nederland is regelmatig aanwezig op beurzen en evenementen. Voor de standbemanning worden vaak vrijwilligers ingezet. Ben je bezoekvrijwilliger en vind je het leuk om het vrijwilligerswerk te promoten? Neem dan contact op en meld je aan als pr-vrijwilliger voor beurzen en evenementen.


Word vrijwilliger bij Gevangenenzorg Nederland

 

Samen werken aan herstel. Daarom kun je altijd je vragen stellen.