Aanmelden

Wil je vrijwilliger worden en ben je minimaal 24 jaar oud en heb je een christelijke levensovertuiging? Neem dan telefonisch contact met ons op.  We bespreken met jou welke mogelijkheden er zijn. Is de uitkomst van het gesprek voor beide kanten positief, dan volgt de aanmeldprocedure. Daarover vertellen we je graag wat meer, zodat je weet hoe één en ander in zijn werk gaat.

 

Aanmeldprocedure

  • Je ontvangt per mail nadere informatie en aanmeldingsformulieren. Je vult deze formulieren in en mailt ze ons retour
  • Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met je op en wordt er normaliter een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor
  • Op kantoor maak je kennis met onze organisatie en wordt het vrijwilligerswerk nader toegelicht. Als we overeenkomen dat je vrijwilliger wordt, sluiten we een vrijwilligerscontract met je af. Je volgt een aantal modules e-learning met informatie over je rol als vrijwilliger, over het werkveld, over hoe je met ons samenwerkt etc.
  • Je wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende basistraining van 1 dag en daarna kun je aan de slag als vrijwilliger

Voor dit vrijwilligerswerk moet een Verklaring Omtrent het Gedrag worden aangevraagd.

 

Interesse

Herken je jezelf in onze christelijke uitgangspunten en spreekt onze organisatie je aan? Ben je 24 jaar of ouder? Neem dan telefonisch contact op met Kees van der Linden, coördinator vrijwilligers, om na te gaan welke mogelijkheden er voor jou zijn. Zijn rechtstreekse telefoonnummer is (079) 204 00 96. 

Je kunt ook online, via het onderstaande formulier,  aangeven dat je interesse hebt. Dan nemen wij aansluitend telefonisch contact met je op.

 

Samen werken aan herstel. Daarom kun je altijd je vragen stellen.