Kinderen

Het is een somber moment: je kind is jarig en jij kunt er niet bij zijn. En dat terwijl je zo graag wil laten zien dat je om je kind geeft. Gevangenenzorg Nederland begrijpt hoe lastig dit is en wil je graag helpen om je kind te verrassen. Dat doen we via het Kindercadeauprogramma, waarbij we namens jou een cadeau ter waarde van 10 euro bij je kind laten bezorgen.

Aanvragen verjaardagscadeau

In de gevangenissen liggen doorgaans wel folders van het Kindercadeauprogramma met daarin een formulier dat je kunt invullen en opsturen naar ons kantoor. De folder is tevens te downloaden onderaan deze pagina.

Voorwaarden deelname

  • Je verblijft in de gevangenis/TBS-kliniek op de dag dat je kind jarig is
  • Je kind is maximaal 17 jaar oud
  • Je  kind is woonachtig in Nederland
  • De andere ouder of verzorger van het kind geeft toestemming

Procedure

Na ontvangst van de aanmelding neemt Gevangenenzorg Nederland contact op met de andere ouder of verzorger van je kind. Wij vragen of deze ouder/verzorger toestemming geeft voor de bezorging van het verjaardagscadeau.

Toestemming

Wanneer er toestemming is gegeven om het cadeau te bezorgen, zoekt Gevangenenzorg Nederland een vrijwilliger die in de buurt woont van het jarige kind. Deze vrijwilliger koopt een verjaardagscadeau en bezorgt dit dan namens jou bij je kind thuis. Wanneer wij geen vrijwilliger in de buurt hebben, wordt het cadeau per post bezorgd.

Geen kosten!

Het kindercadeau heeft een waarde van ongeveer €10,00. De kosten voor het verjaardagscadeau worden betaald door Gevangenenzorg Nederland. 

Contact

Wil je ons contacteren over het Kindercadeauprogramma? Bel ons dan gratis op (0800) 331 05 68, of stuur een mailtje naar info@gevangenenzorg.nl.

Samen werken aan herstel. Daarom kun je altijd je vragen stellen.